VIDEO. Brits model is mannen beu en trouwt met haar hond

Na 200 dates en zelfs vier verlovingen schoot Cupido eindelijk raak voor de Britse Elizabeth Hoad. Maar het is niet wat je zou denken. Het voormalige model trad tijdens de ochtendshow ‘This Morning’ in het huwelijksbootje met… haar golden retriever Logan.

De 49-jarige vrouw was al jarenlang op zoek naar haar prins op het witte paard. Ze was vier keer verloofd, maar die relaties eindigden nooit in een huwelijk. Haar laatste vriend bleek zelfs al getrouwd te zijn. Ten einde raad besloot Hoad dan maar met haar hond te trouwen. “Vrienden van mij vinden dit niet raar. Sterker nog, omdat ik momenteel niet werk spoorden zij me juist aan om met Logan te trouwen. Want waarom ook niet?”, aldus de vrouw.

Het bijzondere huwelijk was live te volgen in de ontbijtshow ‘This Morning’. De ceremonie was compleet met altaar, een witte jurk en opvallend hoofddeksel voor de bruid en een zwart smoking T-shirt voor de harige bruidegom. Terwijl het koppel naar voren liep, speelde het toepasselijke nummer ‘Puppy Love’.