Taylor Swift en Katy Perry begraven de strijdbijl: “Dit voelt goed”

Foto AFP / L. Busacca

Na een jarenlange vete hebben Taylor Swift en Katy Perry de strijdbijl begraven. De twee popsterren, ooit beste vriendinnen, waren de afgelopen jaren als water en vuur, maar nu kunnen ze weer door een deur. Dat stond te lezen op Instagram.

Perry zette een foto op haar Instagram-account met een schaal koekjes en de tekst ‘Peace at last’, oftewel eindelijk vrede in de taal van Hugo Claus. Ze voegde daar de woorden “Let’s be friends” aan toe, tagde haar rivale en reageerde bovendien met “dit voelt goed”. Taylor beantwoordde de handreiking met een reeks hartjes.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

feels good 🧡 @taylorswift

Une publication partagée par KATY PERRY (@katyperry) le

Ruzie sinds 2013

De zangeressen leefden sinds 2013 in onmin met elkaar, toen Taylor beweerde dat Katy een paar dansers van haar zou hebben ingepikt voor haar eigen tournee.

Vorig jaar leek de lucht al een beetje geklaard, toen Perry haar voormalig aartsrivaal een olijfboompje stuurde, maar nu is er overduidelijk geen vuiltje meer aan de lucht. Er wordt door fans inmiddels druk gespeculeerd over een eventueel duet van de twee, iets waarover Katy zich al eerder uitliet in de pers.