Man wordt wakker zonder penis na avondje stappen

Foto Unsplash

Een Chinese man deed na een avondje stappen een wel zeer vervelende ontdekking: zijn penis was weg. Hij verloor tijdens een dranksessie het bewustzijn waarna zijn geslacht werd afgesneden.

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: zoveel drinken om de volgende dag wakker te worden met een serieuze zwart gat. Een man in China heeft het wel zeer bont gemaakt en spant de kroon qua rotste kater ooit. Hij werd wakker door hevige pijn, gepaard met ernstige bloedingen, om vervolgens te ontdekken dat zijn penis was afgesneden.

Rijstwijn

Tan ging feesten met vrienden in het zuiden van China en dronk naar verluidt een halve liter Baijiu (een sterke rijstwijn met een alcoholpercentage van 45%). Hij was zo dronken dat zelfs de pijn van het mes hem blijkbaar niks deed. Geschokte familieleden brachten hem snel naar het ziekenhuis waar een speciaal team van experts erin slaagde om het geslachtsdeel van Tan weer aan zijn lichaam te hechten.

Geen politie

Hoewel de 44-jarige zwaar gewond raakte door het incident, besloot hij om niet de politie in te schakelen. Vreemd genoeg weigerde Tan ook om zijn familie niet te vertellen wie de dader zou kunnen zijn, en hun mogelijke motieven hiervoor. Het duurt nog weken voordat het herstel kan beginnen, maar er is al wel een team van urologiespecialisten en psychologen samengesteld. Deze gaan Tan helpen zodat hij in de toekomst gewoon weer een normaal seksleven kan hebben.