Kourtney Kardashian komt onder vuur te liggen na pikante foto

Foto AFP / M. Loccisano

Een naakte Kardashian is op zich niets nieuws onder de zon, maar ditmaal gaat het niet zomaar om een selfie. Kourtney Kardashian ging namelijk uit de kleren om haar nieuwe project ’Poosh’ te promoten.

Op Instagram is de realityster poedelnaakt in een badkamer te zien met een computer en kopje thee strategisch gepositioneerd. Wat Poosh precies inhoudt is nog niet bekend gemaakt, maar volgers kunnen zich alvast inschrijven voor een nieuwsbrief.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

C O M I N G. S O O N. @poosh

Une publication partagée par Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) le

Verzuurde reacties

Er wordt flink gereageerd op het kiekje. “Moet dit nou echt zo? Je hebt drie kinderen, trek in godsnaam wat aan”, “Triest dat je jezelf alleen op deze wijze denkt te moeten verkopen, maar ja…seks verkoopt kennelijk”, “Jullie zijn ook allemaal hetzelfde, waar is je zelfrespect gebleven?”, zijn enkele van de minder sympathieke voorbeelden.

Ook de suggestie dat moeder Kris Jenner achter deze promo zit werd al meerdere malen geopperd. Vanwege het schandaal tussen Khloe Kardashian en haar (ex)-vriend Tristan Thompson, die vreemdging met familievriend Jordyn Woods, zou Jenner de aandacht hiervan af willen leiden.