Vrouw die huwelijk Khloe Kardashian opblies, doorbreekt stilzwijgen in talkshow

Vrouw die huwelijk Khloe Kardashian opblies, doorbreekt stilzwijgen in talkshow
AFP / R. Shropshire

Amerika maakt zich op voor een televisie-avond vol drama, want Jordyn Woods zal binnenkort haar verhaal doen in een talkshow. Woods is de beste vriendin van Kylie Jenner, maar ook de vrouw waarmee Tristan Thompson zijn vrouw, en halfzus van Kylie, Khloe Kardashian weer heeft bedrogen.

Jordyn Woods staat al enkele dagen in het middelpunt van de belangstelling in de Verenigde Staten. De 21-jarige vrouw zou namelijk intiem geweest zijn met Tristan Thompson, de man van Khloe Kardashian. Pittig detail: Woods is de beste vriendin van Kylie Jenner, de halfzus van Khloe. Genoeg voer dus voor een immens schandaal in roddelbladen. Woods hield tot nu toe de lippen stijf op elkaar over de misstap, maar daar komt binnenkort verandering in.

Kardashians worden nerveus

De BFF van Kylie heeft op sociale media laten weten dat ze binnenkort te gast is in Red Table Talk. Dat is een talkshow die gepresenteerd wordt door Jada Pinkett-Smith, actrice en de vrouw van Will Smith. Woods belooft om tijdens dat gesprek alles uit te doeken te doen over haar band met NBA-speler Thompson.

Bij de Kardashianclan werd het bericht van Woods allesbehalve op gejuich onthaald. TMZ meldt dat de vrouw een geheimhoudingscontract heeft getekend waarin staat dat ze geen informatie over familie naar buiten mag brengen. Daaronder valt uiteraard ook Khloe Kardashian. Die laatste blijft ondertussen niet bij de pakken zitten. Het is nu al de tweede keer dat de realityster door Thompson bedrogen wordt. De vorige misstap kwam net voor de geboorte van hun tien maanden oude dochtertje naar buiten. Ondertussen heeft de entourage van Khloe al laten weten dat de relatie tussen de twee voorbij is.