Verdien 85.000 euro per jaar als luxetester

Verdien 85.000 euro per jaar als luxetester
Foto Unsplash

Ben je nog op zoek naar een droomjob? Dit zou ‘m wel eens kunnen zijn. Het Britse bedrijf Hush Hush is op zoek naar iemand die het hele jaar lang luxeartikelen en -diensten zou willen testen. Villa’s, juwelen, cruises… Alles wat je hartje maar begeert komt aan bod.

85.000 euro per jaar

Hush Hush specialiseert zich in de verkoop van luxegoederen in de breedste zin van het woord. Het bedrijf zette onlangs een vacature online met als titel ‘de beste job van de wereld’. En dat lijkt allesbehalve gelogen. De perfecte kandidaat zal een loon van 85.000 euro per jaar aangeboden krijgen om luxediensten uit te testen. Je moet de producten naar waarde schatten. Concreet betekent dat dat je het hele jaar doorbrengt in luxevilla’s en aan boord van luxeschepen.

Oog voor detail

De ideale kandidaat moet een passie hebben voor reizen, kunst en mode. Daarbij is het belangrijk dat hij of zij oog heeft voor detail. Discretie en sociale vaardigheden komen daarbij goed van pas. De aanwervingsprocedure is – in tegenstelling tot de job zelf – heel klassiek. Op de website van Hush Hush kan je je cv en motivatiebrief indienen. Snel zijn is de boodschap, want er is al heel wat interesse.