Fanny Lecluyse deelt intieme foto met Victor Campenaerts

Belga / K. Desplenter

Onlangs verschenen zwemster Fanny Lecluyse en wielrenner Victor Campenaerts samen op de rode loper van het gala van De Flandrien. De twee zijn sinds kort een stel en zijn tot over hun oren verliefd, zo blijkt uit haar meest recente Instagrampost.

Twee weken geleden greep Victor Campenaerts net naast de prijs voor Flandrien 2018, ten voordele van Yves Lampaert. Alle ogen waren echter gericht op de knappe vrouw die hem vergezelde, niemand minder dan Fanny Lecluyse. De twee leerden elkaar beter kennen op het afgelopen EK in Glasgow en hebben sinds kort een relatie.

Liefde op het strand

De 26-jarige topzwemster uit Kortrijk postte een foto op Instagram waarop de twee zich kostelijk amuseren op een strand. “I never want to stop making memories with you”, titelt de Europees kampioene op de 200 meter schoolslag de foto.

Momenteel bereidt Lecluyse zich op de BOIC-stage in Lanzarote voor op het WK zwemmen in klein bad in het Chinese Hangzhou in december. Ze hoopt er een finaleplaats te behalen van de 200 meter schoolslag.

View this post on Instagram

I never want to stop making memories with you ❤️

A post shared by Miss Lecluyse (@fannylecluyse) on