Man trekt oude jas aan en vindt winnend loterijbiljet

Man trekt oude jas aan en vindt winnend loterijbiljet
Youtube / Loto-Québec - Page officielle

Het geluk zit soms in een klein hoekje of zelfs een jaszak. Een Canadese man heeft in een oude jas een winnend loterijbiljet gevonden. De vondst maakt hem maar liefst 1,7 miljoen dollar rijker.

Gregorio De Santis is waarschijnlijk de grootste geluksvogel van Montreal. De Canadees werd door zijn zus aangespoord om eindelijk te beginnen aan enkele klusjes. Zo moest hij zijn oude kleren passen en eventueel weggeven aan een goed doel. Toen hij een jas aantrok, bleek er in de zak plots een loterijbiljet van 6 december 2017 in te zitten. Toen hij naar de krantenwinkel trok, bleek dat hij 1.750 dollar (1.500 euro) had gewonnen. Een bedrag waar hij al erg blij mee was, maar het werd nog beter toen de eigenaar van de winkel duidelijk maakte dat dit bedrag moest vermenigvuldigd worden maal 1000.

Hockeywedstrijden en pensioen

“Ik ben een miljonair en dat allemaal dankzij mijn zus”, aldus een geschokte De Santis aan Canadian News. De man is voorlopig geen gekke dingen van plan met het geld. “Ik ga goed nadenken over de toekomst, mijn pensioen regelen en wellicht meer hockeywedstrijden  zien met mijn neef”.