VIDEO. “Naakte ninja” houdt autodief tegen

Stephen Cullen uit het Britse Newcastle zat samen met zijn verloofde rustig tv te kijken in de slaapkamer, tot hij merkte dat iemand zijn wagen probeerde te stelen. Hij rende er meteen achteraan, en dat in zijn adamskostuum.

“Iemand probeerde gisterenavond onze auto te stelen. Maar de dommerik had zich vooraf niet gerealiseerd dat mijn verloofde een naakte ninja is. Hij zal zoiets niet gauw meer proberen.” Zo luidde het Facebookbericht dat Stephens verloofde de wereld instuurde, samen met een video van haar naakte held.

De beelden, die tonen dat Stephen meteen in actie schoot toen hij het alarm van zijn Range Rover hoorde afgaan, gingen snel viraal. Stephen bracht zijn verhaal op verschilende Britse nieuwswebsites: “Die auto is mijn oogappel. Ik zou nooit toelaten dat iemand hem zou stelen. Toen de dief merkte dat ik helemaal naakt was, wist hij niet waar hij zijn handen moest houden.”

De autodief was een zeventienjarige die te veel had gedronken. Stephen besloot geen klacht tegen de tiener in te dienen. “De jongeman bleef maar, eens ik hem tegen de grond gegooid had, zeggen dat het hem speet. Hij was nog zo jong. Omdat ik vind dat iedereen een tweede kans verdient, hebben we besloten geen klacht in te dienen.”

Stephen is niet alleen een naakte, maar ook een vergevingsgezinde ninja!