VIDEO. Zwerfhond bedelt om hotdog te kopen

De Mexicaanse zwerfhond Cabron (dommerik in het Spaans) maakt zijn naam absoluut niet waar. Het dier bedelt voor geld en koopt daar dan zijn favoriete snack mee: een lekkere hotdog.

Volgens de geruchten is Cabron een reguliere klant bij de hotdogstand in het Mexicaanse Tezoyuca. Hij gebruikt zijn schattige uiterlijk op meerdere manieren. Slinks draait hij om mensen heen die richting het hotdogkraam lopen, zodat hij misschien wat geld bij hen kan aftroggelen. Eenmaal geld in de poten, loopt Cabron richting het standje en betaalt de eigenaar van het standje om hem te laten zwoegen voor zijn verdiende snack.

Niks aan de hand

Een voorbijganger filmde het tafereel van Cabron, waarbij ook te zien is dat hij met kwispelende staart staat te wachten op zijn maaltijd. Het leukste: de eigenaar van de hotdogstand lijkt het hele gebeuren compleet normaal te vinden, neemt het geld van de hond aan en gaat aan de slag.

Voor de de lezers die zich zorgen maken over Cabron: het schijnt dat de vrouw die eigenaar is van de hotdogstand het beest inmiddels heeft geadopteerd. Genoeg worsten dus voor de rest van zijn leven!