Respect van Kim Kardashian voor Caitlyn is weg

Het respect dat Kim Kardashian voor Caitlyn Jenner, eens haar stiefvader, had, is er niet meer. Dat vertelde de realityster in de zondaguitzending van ‘Keeping Up with the Kardashians' op de Amerikaanse televisie.
door
Bieke.Truyaert
Leestijd 1 min.

Kim Kardashian reageert fel na het lezen van de onlangs verschenen memoires van Jenner. Het is een boek dat al eerder stof deed opwaaien over de familie. Jenner schrijft er onder meer dat moeder Kardashian tijdens hun huwelijk al het geld bij haar weghield.

"Mijn moeder is zo goed geweest voor Cait en Cait heeft geen fatsoen naar haar toe. Ik vind niet dat mijn moeder het nog hoeft te proberen met haar, het is tijd om verder te gaan", zegt Kim daarover.

Amper contact

"Jenner bekijkt alles alleen vanuit haar eigen perspectief", aldus Kim na het lezen van het boek. "Zo iemand wil ik niet eens in de buurt hebben. Ik heb gewoon geen respect meer voor haar."

Vlak na haar overgang naar een leven als vrouw, liet Jenner in interviews nog vaak weten dat Kim haar grootste steun was binnen de familie. Maar die band is enorm afgezwakt. Vorige maand vertelde Jenner dat ze amper nog contact heeft met de Kardashians.