Familieleden Kim Kardashian bieden zichzelf aan als draagmoeder

Kim Kardashian kan oplossing voor kinderwens in haar familie vinden
AFP / C. Delmas

Kim Kardashian had van de dokter het advies gekregen om geen derde kind te baren, ze zou de geboorte niet overleven. Maar de kinderwens van de beroemdheid is groot, dus wil ze een beroep doen op een draagmoeder. Nu lijkt het erop dat ze niet ver zal moeten zoeken.

Voor de uitbreiding van haar gezin zal de geboorte van haar derde kind dus niet op een natuurlijke manier gebeuren. De realityster denkt eraan om een draagmoeder te zoeken en het blijkt dat er in haar eigen familie twee kandidaten zijn. De moeder van Kim Kardashian, Kris Jenner, liet zich onderzoeken en laat in ‘Keeping up With the Kardashians’ weten dat ze dan wel zelf geen vruchtbare eitjes meer heeft, maar haar baarmoeder wel nog prima dienst kan doen.

Zus ook kandidaat

Maar ook zus Kourtney wilt een handje helpen. “Ik heb mezelf er al voor opgegeven. Je moet niet doen alsof je de enige Moeder Teresa hier bent”, snauwt Kourtney haar moeder af. Kim Kardashian en Kanye West kunnen de oplossing voor een derde kind dus dicht bij huis vinden. Maar of ze toch liever kiest voor een onbekende draagmoeder, krijgen we later zeker en vast te weten.