Droomjob voor reisverslaafde wijnliefhebber

Union Wine Co. heeft de droomjob voor de reisverslaafde wijnliefhebber
Foto Pexels

Is wijn je favoriete drank en ben je een echte globetrotter? Dan kan je nu solliciteren voor je droomjob. Via het bedrijf Union Wine Co. kan je deze zomer rondtrekken in Noord-Amerika om wijn te promoten.

Union Wine Co. is op zoek naar een canbassador, een ambassadeur die wijn in blikjes promoot. In eerste instantie klinkt wijn uit een blikje misschien vreemd, maar de blikjes, met de naam Underwood’, zijn wel degelijk het paradepaardje van het wijnbedrijf uit Oregon.

Mobiele wijnbar

Volgens de vacature moet de canbassador tijdens de zomermaanden een roadtrip maken door Noord-Amerika, van Oregon naar de oostkust van Amerika en weer terug. En dat gebeurt in stijl, want je reist met een mobiele, witte wijnbar. Ondertussen hou je samen met het evenemententeam halt aan verschillende muziekfestivals, food markets en outdoor events.

In ruil voor de trip moet je dus veel reclame maken voor Underwood. Tegelijkertijd verwacht het bedrijf dat je extravert bent, een voorliefde voor wijn hebt en outside the ‘bottle’ kan denken. Ook moet je minstens 21 jaar oud zijn en moet je met een busje kunnen rijden. Omdat je ook wat hefwerk moet verrichten, is het best dat je voorzien bent van forse spierballen.

Lees ook: