Eerste blik op prequel Harry Potter

Het zijn mooie tijden voor de Harry Potter-fans. Vorige week nog kondigde J.K. Rowling aan een nieuw verhaal rond het immer populaire personage naar de theaterzalen in Londen te brengen. Nu werden ook de eerste beelden van de spin-off ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ onthuld. 

De eerste beelden werden gepubliceerd door Entertainment Weekly. Op de foto’s is onder meer het logo van de film te zien, alsook Oscarwinnaar Eddy Redmayne in zijn rol van Newt Scamander. Naast Redmayne zullen ook acteurs als Katherine Waterston, Colin Farrel, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler en Jenne Murray te zien zijn in de prequel.

Logo

Het verhaal speelt zich zo’n 70 jaar voor het originele Harry Potter-verhaal af in New York en is gebaseerd op één van de studieboeken die de personages in de Harry Potter-saga gebruiken.

Newt

J.K. Rowling schreef zelf mee aan het script. David Yates, die eerder al vier Potter-films maakte, heeft opnieuw de regie in handen. Op de film zelf is het nog even wachten, want ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ gaat op 18 november 2016 wereldwijd in première.