Win 'Ik heb aids van Johnny Diamond' door Marnix Peeters

Win 'Ik heb aids van Johnny Diamond' door Marnix Peeters

Goed nieuws voor alle fans van het literaire werk van Marnix Peeters, want op 12/09 verschijnt zijn achtste roman: 'Ik heb aids van Johnny Diamond'. Het boek is het verslag

van een wel heel bijzondere midlifecrisis. We geven je hieronder alvast een voorsmaakje.

Mini-verkoper Barry King heeft een knoert van een midlifecrisis. Hij is te laf om hardop te zeggen wat er hem dwarszit, laat staan om zijn problemen aan te pakken, dus probeert hij er al dagdromend het beste van te maken. Eén keer zet hij zijn ronkende fantasieën in daden om, en dat laat Patricia Depuyt niet zomaar gebeuren. Als alles in Barry's leven aan het wankelen gaat, neemt hij samen met zijn vriend Gele Ali de vlucht vooruit. In Berlijn, tijdens de Nacht van de Blauwe Bisschop, gaan de poppen aan het dansen. Barry King vindt er de liefde van zijn leven — de zeventienjarige Frederike. Ik heb aids van Johnny Diamond is een roman over grensoverschrijdend gedrag, dubbele moraal, normvervaging, levenskeuzes, hoop en vervulling, stiekeme homofilie, leeftijdsverschillen, zelfbedrog, egoïsme, passie, lust, drugs, jonge meisjes, het ware geluk, en de vertwijfeling van de eenentwintigste-eeuwse mens. Het is een zoektocht naar ethiek.

Pottwal Publishers investeert in zijn lezers

Na een succesvol - en zeer leerrijk - jaar pakt Pottwal Publishers uit met een grootse actie: de Pottwalprijs. Met die actie worden alle boeken van de uitgeverij maar liefst een kwart goedkoper en betaal je maximaal €15.99 per literair meesterwerk.

Win jouw exemplaar & lees mee

Niet alleen Pottwal Publishers, maar ook Metro gelooft in het plezier en belang van lezen. Daarom geven we hier via onze wedstrijd tien exemplaren van dit fantastische boek weg. Deelnemen kan t.e.m. dinsdag 11/09 - 14:00. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.