Win 2 toegangstickets voor het Autosalon

Win 2 toegangstickets voor het Autosalon

In 2020 organiseert FEBIAC de 98e editie van de Brussels Motor Show. De Brussels Motor Show, dat  is 95.000 m² gereserveerd voor auto's, gemotoriseerde tweewielers, maar ook voor zachte en gedeelde mobiliteitsoplossingen. Audi, BMW, Jaguar, Mercedes-Benz, Porsche en vele andere merken wachten op u!

Met luxe- en exotische auto's laat de tentoonstelling Dream Cars je dromen met een lentefrisse toets. Dit is ook de gelegenheid om de trots van België te ontdekken: de Krugger FD, een 100% Belgische auto.

Auto's, niet jouw ding? Maar wel gepassioneerd door motorfietsen? Het Autosalon van Brussel heeft ook aan jou gedacht! Het paleis voor gemotoriseerde tweewielers is nog steeds indrukwekkend.

Maar wist de dat het Autosalon niet enkel voor auto's en motorfietsen is? #WeAreMobility is de ambassadeur van zachte en gedeelde mobiliteit en mobiliteitsoplossingen. In een tijd waarin vervoermiddelen diversifiëren, benadrukt FEBIAC deze micromobiliteit en gedeelde mobiliteit. Het kleine extraatje: op de testbaan kan je deze nieuwe mobiliteitsoplossingen (elektrische scooters, elektrische scooters, steppen enz) uitproberen.

Metrowedstrijd x FEBIAC

Wil je het Autosalon bijwonen? Waag hieronder je kans om twee tickets te winnen voor de Auto / Moto / Mobility Show en de Dream Cars Show, van 10 tot en met 19 januari 2020 tussen 10.30 en 19.00 uur in Bruxelles Expo.

Hoe geraak je er?

B-Excursie-tickets bieden 50% korting op het openbaar vervoer en 25% korting op het Brussels Motor Show-ticket. Als je met de auto naar de Salon gaat, parkeer dan op parking C.

Meer informatie en online ticketing: http://www.autosalon.be/

Neem deel aan onze andere wedstrijden op nl.metrotime.be/win.