SMEG luxe toaster, om je New York Bakery Co. bagels te toasten!

SMEG luxe toaster, om je New York Bakery Co. bagels te toasten!

Win een superdeluxe toaster van SMEG, om je bagels krokant goudbruin te roosteren!

Doe mee en maak kans op één van de 10 exemplaren (kleur vrij te kiezen*).

New York Bakery Co. brengt bagels zoals ze horen te zijn. Inspiratie vonden ze bij de New Yorkse bakkerijen en delicatessenzaken. Nergens ter wereld zijn bagels zo knapperig vanbuiten en toch heerlijk zacht vanbinnen. Sinds kort vind je de Orginal Bagel en de Sesame Bagel bij Colruyt en Okay. Allebei gaan ze geweldig bij zoet én hartig beleg en zijn ze prima voor het ontbijt, de lunch of als snack. De ideale variant op je dagelijkse broodje of klassieke sandwich!

 

How to bagel?

  • Snijd de bagel doormidden, zodat je 2 ronde helften overhoudt
  • Toast beide helften
  • Beleg zoals je wil!

Win een SMEG TSF02 broodrooster

Het ontwerp van de broodrooster van SMEG is een combinatie van ergonomie, functionaliteit en harmonieuze esthetiek.  Bij het ontbijt of als tussendoortje, bij de brunch of aperitief, ieder excuus is goed om hem te gebruiken. Dé reden voor een goede morgen dankzij een perfecte bruining met zes bruiningsniveaus. Hij beschikt over diverse functies zoals opwarmen, ontdooien, maar ook een functie ‘bagel' voor het roosteren van slechts één zijde van het brood.

Beantwoord onze wedstrijdvragen en maak kans op deze SMEG toaster ter waarde van €179. Wie weet ben jij wel bij de gelukkige winnaars. Deelnemen kan t.e.m. 08/06/2018 – 14:00. De winnaars worden na het afsluiten van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd.

*De broodrooster is te verkrijgen in zwart, crème, rood, roos, pastelgroen, pastelblauw en wit.

Fill out my online form.