BONZAI ALL STARS & FRIENDS

BONZAI ALL STARS & FRIENDS

Op zaterdag 2 juni brengt Bonzai All Stars het gezelschap terug samen voor een nacht vol retro gekte én met een extra dosis Bonzai progressive house. Bonzai Music bundelt de krachten met Nasty Mondays, één van de grootste en meest geloofwaardige nightlife organisaties in België, om je een grenzeloze feestervaring te bezorgen, Bonzai style!

Eskimo Fabriek is dé perfecte setting voor dit allereerste Bonzai evenement in Gent. De 19e-eeuwse zalen bieden een eersteklas akoestische omgeving voor pulserende basritmes en beukende beats. Het belooft een onvergetelijke nacht te worden met het beste dat retro & progressive house muziek te bieden heeft, verdeeld over twee prachtige, industriële zalen.

Zet alvast zaterdag 2 juni 2018 op de kalender en bereid je stilaan voor om al je zintuigen te verwennen & je gedachten te laten wegblazen!

Win een duoticket voor Bonzai All Stars !

Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een duoticket voor ‘Bonzai All Stars‘ op 02/06/2018. Deelnemen kan t.e.m. 22/05/2018 – 14:00. De winnaars worden na het afsluiten van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.