Slank en gestroomlijnd de zomer in

Slank en gestroomlijnd de zomer in

Heerlijk zomerslank in 8 stappen!

Stel realistische doelen

Vijf kilo vermageren in één week, in vijf dagen? Hello jojo-effect! Houd jezelf liever een realistisch en haalbaar doel voor ogen. Focus ook niet te hard op het getal op de weegschaal. Kan je ineens weer die broek in een maatje kleiner aan? Super toch! Keep up the good work!

Bewegen, bewegen, bewegen

Een regelmatige lichaamsbeweging blijft een succesingrediënt. Een namiddagje shoppen, de trap in plaats van de lift en de fiets in plaats van de auto, kunnen al wonderen doen.

Eet evenwichtig

Naast voldoende lichaamsbeweging is een evenwichtig voedingspatroon a real must! Probeer vet- en suikerrijke voeding te mijden en kies voor een gezond alternatief. Ga als tussendoortje voor een stuk fruit en probeer die 1,5 liter water per dag te halen.

Weg met cellulitis!

Eet cellulitis weg! Groenten en fruit met veel vitamine C zijn de vijand van cellulitis. Citroenen, ananassen, kiwi's, paprika's … laat je volledig gaan.

Daily goal: 1,5 liter per dag

Water voert niet alleen afvalstoffen af, maar voorkomt ook vetophoping. Maak er een goede gewoonte van om steeds een flesje water in je handtas te hebben. Wedden dat je die 1,5 liter water, of misschien zelfs 2 liter, haalt?

Let's go for a run!

Hardlopen is de beste manier om cellulitis aan te pakken. Bovendien kan je tijdens het hardlopen ook wat zon meepikken.

Slaap voldoende

Een goede nachtrust is erg belangrijk voor de hormoonbalans, die op haar beurt dan weer een directe invloed heeft op de huid. Acht uurtjes slapen per nacht is de boodschap.

Laat je masseren

Een stevige massage verhoogt de bloedcirculatie in het lichaam, waardoor de zuurstoftoevoer wordt gestimuleerd en je huid er zichtbaar mooier gaat uitzien. Vergeet dus zeker niet je dagelijkse massagesessie in manliefs agenda te zetten!