Ondernemingsplanwedstrijd

Ondernemingsplanwedstrijd

Naast een goed idee en een portie durf vraagt ondernemen ook een krachtig ondernemingsplan. Wat is je visie? Hoe pak je het aan? Bizidee beloont - aan het einde van iedere jaargang - het beste ondernemingsplan in verschillende categorieën.

LARGE

Voor projecten met een bijzonder grote mogelijkheid tot snelle groei, zowel in het aantal werknemers, als vestigingen, als groei die de grenzen buiten zijn voegen treedt.

SMALL

Voor projecten met eerder lokale ambities, hieronder vallen ook consultancy, artistiek aangelegde projecten, horeca, ambachten, sociaal, ecologisch en maatschappelijk verantwoorde projecten.

BIZZBUZZ AWARD

Heb je een opvallend concept op vlak van sociaal en/of ecologisch ondernemerschap? Dan maak je kans op de prestigieuze titel van BizzBuzz Award Winner en het bijhorende prijzengeld van 1.000 euro.

Metro publieksprijs

Eindig je bij de LARGE top en word je verkozen als favoriet door het publiek? Dan ga je sowieso naar huis met een prijs die mag gezien worden: gratis advertentieruimte in Metro met een waarde van 10.000 euro.

Wil je weten hoe het werkt? Alles wat je moet weten over de wedstrijd, vind je hier. Bovendien helpen wij met het maken van het ondernemingsplan op de Nacht van de Inspiratie.