Laat je huid ademen met Elixir Jeunesse

Laat je huid ademen met Elixir Jeunesse

Pas in de 21e eeuw is aan het licht gekomen dat de schadelijke effecten van deze exogene factoren verergerd worden door zaken als vervuiling, stress, een slecht voedingspatroon en de zon. Die verstoren de verbinding tussen de leder- en opperhuid en verstikken de cellen. Daardoor gaat de huid minder stralen en minder stevig worden. Het is daarom cruciaal om de huidstructuur intensief te herstellen en te beschermen tegen de schadelijke effecten van de versnellers van huidveroudering, zodat de huid er weer jonger uitziet: glad, ontdaan van schadelijke stoffen en stralend.

Aphloia

De onderzoekers van Yves Rocher hebben lang gezocht naar een natuurlijk middel met beschermende en genezende eigenschappen, en uiteindelijk vonden ze het in Madagaskar. De plant Aphloia kan haar schors zelf helemaal vernieuwen en heeft in haar bladeren een natuurlijke molecule die haar beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Elixir Jeunesse-lijn, met een Serum, Dagcrème, Sleeping care, Micellaire reinigingsgel en Reviver oogroller, bevat het extract van de Aphloia-plant waardoor iedere vrouw zich voortaan kan bevrijden van de dagelijkse giftige invloeden. Spring even binnen in één van de 114 Yves Rocher winkels voor advies op maat.