Jani roept op om mee te doen met de Wings for Life World Run… in stijl!

Jani roept op om mee te doen met de Wings for Life World Run… in stijl!

Over twee weken is het zover. Tienduizenden lopers staan dan overal ter wereld aan de startlijn van de Wings for Life World Run. Op 35 locaties verspreid over 33 landen en zes continenten wordt er simultaan gelopen voor mensen met een ruggenmergletsel. Naast onder andere Taiwan en Dubai klinkt ook in Ieper het startschot. Jani Kazaltzis zal zijn record van vorig jaar proberen te breken. Toen bleef hij vorig jaar iets meer dan zestien kilometer voor de Catcher Car uitlopen. De Catcher Car vertrekt een halfuur na de lopers en versnelt stelselmatig. Van zodra de wagen je inhaalt, lig je uit de race. Oppassen geblazen voor de rijdende finishlijn dus!

In een typisch ‘Jani-filmpje' roept het populaire tv-gezicht op om op zoek te gaan naar een outfit voor de loopwedstrijd. Al maakt het eigenlijk niets uit wat je draagt, zolang je maar meeloopt voor het goede doel.

Inschrijven kan nog tot 28 april 2015 via www.wingsforlifeworldrun.com en kost 30 euro. De opbrengst van de wedstrijd gaat integraal naar de Wings for Life stichting, een non-profit organisatie die onderzoek doet naar het vinden van een remedie voor ruggenmergletsels.

Op de website www.wingsforlifeworldrun.com vind je ook wat meer informatie over dit evenement en het parcours. Je kan je ook inschrijven in het team van Thierry Neuville, het “Beter dan Peter” team van Peter van de Veire en MNM of het ‘loop achter Louis Talpe'-team van de NINA redactie. Er is ook een speciale kids & teenager run waar je bovenop een ticket voor Bellewaerde krijgt.