Gestifte lippen met een oogje op het milieu

Gestifte lippen met een oogje op het milieu

Op een feestje, een brunch, of gewoon om te gaan werken of om naar de les te gaan … een goede lipstick maakt je zomerlook pas echt af. Rouge Vertige van Yves Rocher is met haar 54 tinten een blikvanger voor elke gelegenheid. Van een delicate natureltint tot het meest intense rood, de lipstick past bij elke vrouw en look. Naast de verschillende kleuren, heeft de Rouge Vertige ook drie stralende effecten: Glans, Parelmoer en Satijn.

Prijs €15,90

Natuurlijk

Rouge Vertige 55 - Satijn

Yves Rocher heeft een plantaardige aanpak voor haar make-up en verzorgingsproducten. Rouge Vertige bevat geen minerale olie, siliconen of parabenen, maar een natuurlijk bestanddeel. De voedende kersenolie maakt je lippen mooi en de lipstick comfortabel om te dragen.

6,5 ton minder plastic

Rouge Vertige 74 - Parelmoer

Bij Yves Rocher staat onze planeet schoon houden hoog op de agenda. Jaarlijks wordt er maar liefst 6,5 ton minder plastic gebruikt bij de productie van de lipsticks. Ter vergelijking: dat is het gewicht van een volwassen olifant! Wie zei er dat mooi zijn en zorg dragen voor het milieu niet samengaan?