Drie basistips om vrouwen te versieren

Drie basistips om vrouwen te versieren

  1. Uiterlijk: niet knap wel netjes

Een man die weet hoe hij vrouwen moet versieren zorgt er altijd voor dat hij er goed uitziet. Dat wil niet zeggen dat hij elke week uren in de gym aan zijn spieren werkt en daarna nog eens uren voor de spiegel doorbrengt. Een adonis moet je juist niet zijn als je vrouwen wil versieren, want vrouwen wantrouwen te knappe mannen). Wat je wel moet zijn, is verzorgd. Dat wil wel zeggen dat je laat zien dat je een volwassen man bent die voor zichzelf kan zorgen: je bent gewassen, geschoren (of je baard is netjes getrimd), en je kleren ruiken fris. Geur is trouwens een heel belangrijke factor als je een vrouw wil versieren. Investeer zeker in een lekkere deodorant of een goed parfum. Voel jij je goed in je vel, dan straal je zelfvertrouwen uit en dat is altijd aantrekkelijk!

  1. Opener: beter gewoon dan gelikt

Studies wijzen het keer op keer uit: vrouwen gaan liefst op date met iemand die hen doet lachen. Je hoeft geen standup comedian te zijn om een vrouw aan het lachen te maken, een grappige opmerking is al voldoende. Maar als je niets leuks kan verzinnen, zeg dan gewoon vriendelijk hallo en stel jezelf voor met een charmante glimlach. Ga niet de flauwe toer op met openers die je van het net hebt geplukt. “Deed het zeer toen je uit de hemel viel?” werkte misschien ergens in de donkere jaren 90, maar nu doen dit soort zinnen alleen maar ogen rollen. En openers met een seksuele ondertoon zijn helemaal niet bruikbaar!

  1. Houding: niet te dicht, niet te ver

Een man die regelmatig vrouwen versiert weet dat lichaamstaal zeker zo belangrijk is als de woorden in het gesprek. Je lichaam geeft namelijk signalen af die een vrouw onbewust oppikt. Sta rechtop, kijk haar recht in de ogen en glimlach zo kom je zelfzeker over. Zit niet nerveus te prutsen aan je drankje of de zoom van je Tshirt. Sta niet te ver af, dan lijkt het of je bang bent van haar, maar leun juist lichtjes naar haar toe, zo laat je zien dat je interesse hebt. Zorg ervoor dat je ook niet té dicht staat, want haar lichaam geeft ook signalen af en als je alleen haar hoofd kan zien dan kan je die signalen niet oppikken. En praat alsjeblieft tegen haar gezicht en niet tegen haar borsten!

Hoe je deze drie basistips onder de knie krijgt? Oefenen, oefenen, oefenen! Hoe vaker je vrouwen aanspreekt, hoe meer vertrouwen je krijgt. Denk je dat je eerst nog meer tips kan gebruiken? Meer advies vind je op www.rendezvous.be