De Catcher Car zit nu ook in je smartphone!

De Catcher Car zit nu ook in je smartphone!

De Wings for Life World Run, die op 3 mei doorgaat in Ieper, is een uniek loopevent. De deelnemers lopen voor zij die dat niet kunnen, de opbrengst gaat immers volledig naar onderzoek gericht op de genezing van ruggenmergletsel. Maar dat is niet het enige unieke aan de Wings for Life World Run, er is namelijk geen vaste finishlijn bij dit evenement. De race is pas voorbij wanneer de Catcher Car, die een half uurtje later vertrekt, je inhaalt.

Eerder kondigden we hier de trainingsruns al aan. Daar kan je kennis maken met de Catcher Car, terwijl je professionele opwarmings- en trainingstips krijgt in het bijzijn van ambassadeurs, atleten en BV's.

Wil je graag aanvoelen hoe het is om de Catcher Car achter je te hebben maar vallen de trainingsruns op een slecht moment? Niet getreurd! Dankzij de Wings for Life World Run app komt de Catcher Car tot in jouw smartphone.

Met de handige app kan je jouw loopsessie plots een pak spannender maken. Schakel hem aan wanneer je begint en een half uur later vertrekt de virtuele Catcher Car. De applicatie meet jouw snelheid en gelopen afstand en houdt je op de hoogte als de Catcher Car eraan komt, zodat je echt het gevoel hebt dat de finishlijn jou achterna zit. Met het trainingsprogramma kan je je bovendien al voorbereiden op de Wings for Life World Run op 3 mei!

Voor zij die dolgraag de Wings for Life World Run op 3 mei willen lopen maar niet op één van de 35 officiële locaties kunnen zijn, bevat de app de Selfie Run. Zo kan je toch meelopen en zelf het parcours bepalen. Let wel op, enkel deelnemers op officiële locaties kunnen winnaars worden. Als je dus in de prijzen wil vallen, moet je je inschrijven op www.wingsforlifeworldrun.com.