Chop chop, de foodbox met dat tikkeltje meer

Chop chop, de foodbox met dat tikkeltje meer

Oprichter Patrick richt zich op mensen die het te druk hebben om naar de supermarkt te gaan en uitgebreid te koken, maar toch op zoek zijn naar een culinair verzetje. Per maaltijdbox kan je drie gerechten voor twee personen klaarmaken. En niet zomaar gerechten! Chop chop gaat resoluut voor culinaire meesterwerken. Geen macaroni met kaas en hesp, maar Balsamico Ancho Steak, Gebakken Tongfilet met Dragon of Champignon Saltado.

Geen snijwerk

Die overheerlijke gerechten zijn niet eenvoudig om snel klaar te maken. Daar heeft Chop chop iets op gevonden. “Wij mixen de kruiden en doen het snijwerk. Jij moet enkel nog de ingrediënten verzamelen in de pan.”

Paleo en keto

Patrick haalde ook inspiratie uit de VS. Naast de box voor carnivoren, omnivoren, een glutenvrij, vegetarisch of vegan dieet, kan je ook kiezen voor paleo of keto. “De paleobox bevat gerechten zonder suikers of bewerkte voedingsmiddelen, kortom een eetpatroon zoals in de oertijd. Keto is een koolhydraatarm, lactose & glutenvrij dieet. Ideaal voor wie snel wil afvallen zonder honger te lijden en toch gezond wil eten.”

Maar daar houdt het niet op voor Chop chop. “We willen een Chop chop webshop starten met wijnen, lepels, thermometers, … noem maar op! Én we dromen van Chop Chop in de volledige Benelux en Frankrijk.”

Geniet van een mooie introductiekorting!