Zuckerberg beantwoordt volgende week alle vragen van de Facebookgebruikers

Zuckerberg beantwoordt volgende week alle vragen van de Facebookgebruikers

Mark Zuckerberg, CEO van Facebook, is ondanks veel kritiek op zijn sociaal platform niet bang om het internet te trotseren. Hij kondigde aan dat hij komende donderdagmiddag een uur lang eender welke vraag zal beantwoorden die worden gesteld door de Facebook-gebruikers. Facebook heeft zijn eigen intern Q&A-moment elke vrijdag waar de CEO veel uit leert. "Mensen stellen dan doordachte vragen over het bedrijf en het beleid dat we voeren en welke richting we uit gaan. Ze willen weten hoe ik denk over bepaalde zaken en hoe we ons kunnen blijven verbeteren. Ik leer veel van deze Q&A momenten.

Vandaar dat Zuckerberg volgende week donderdag een moment inlast om vragen te beantwoorden van zijn klanten in plaats van zijn werknemers. Er zijn nu 1,35 miljard Facebookgebruikers dus het is onvoorspelbaar welke vragen de CEO zal krijgen. Zuckerberg stelde dat het niet belangrijk is welke vragen hij beantwoordt. Tot nu toe zijn er vragen bij als "Op welke beroemdheid ben je verliefd?" en "Waarom worden we gedwongen om Facebook Messenger afzonderlijk te installeren?"

Maar er is nog een week te gaan, dus iedereen heeft nog de tijd om een vraag te formuleren die niemand ooit stelde en hem voor te leggen aan één van 's werelds meest invloedrijke personen.

Zuckerberg zei dat de Q&A ongeveer een uur zal duren en dat hij zo veel mogelijk vragen zal beantwoorden in die tijd.