Zou jij je arm door een gat in de muur steken voor een willekeurige tatoeage?

Zou jij je arm door een gat in de muur steken voor een willekeurige tatoeage?

De bekende tatoeëerder Scott Campbell nam eerder al sterren als Robert Downey Jr., Heath Ledger en Sting onder handen, maar recent kregen gewone stervelingen de kans voor een gratis tatoeage. Er was echter één catch: die mensen hadden geen enkel idee welk ontwerp hun arm levenslang zou versieren.

Op het evenement Whole Glory in de Milk Gallery in New York kregen 23 vrijwilligers een tatoeage van Campbell. Het tatoeëren gebeurde echter met een muur tussen artiest en zijn menselijke canvas. Pas toen Campbell klaar was, kreeg de vrijwilliger zijn arm terug en kon hij of zij de tatoeage bewonderen.

Campbell beloonde het vertrouwen van sommige deelnemers met een oog op hun arm, anderen kregen dan weer een roos of een schedel. Iedereen leek in ieder geval tevreden over zijn nieuwe tatoeage.

Revealing the artwork & seeing the tattoo for the first time with an audience and cameras nervously watching ? #WholeGlory

Een video die is geplaatst door Anette (@ms_nilsen) op

 Alle 23 willekeurige tatoeages van Scott Campbell kan je op zijn Instagramaccount bewonderen. Hieronder een klein voorproefje.

Whole Glory Tattoo No. 22 Thank you for your confidence. #MAGIC #wholeglory

Een foto die is geplaatst door scott campbell (@scampbell333) op

Whole Glory Tattoo No. 7 Thank you for your confidence. #wholeglory

Een foto die is geplaatst door scott campbell (@scampbell333) op

Foto: Instagram