"Zoon van David Beckham probeerde Rita Ora in bed te krijgen"

"Zoon van David Beckham probeerde Rita Ora in bed te krijgen"

De 19-jarige zoon van ex-voetballer David Beckham en Spice Girl Victoria Adams heeft sinds kort een relatie met model Hana Cross (19), maar vorig jaar zat Brooklyn voortdurend in zijn hoofd met popster Rita Ora (27).

Volgens een welingelichte bron was het zijn natte droom om haar in bed te krijgen. “Hij wou Rita aan zichzelf cadeau doen voor zijn 18de verjaardag. In die periode was hij helemaal gek van haar. Hij fantaseerde de hele tijd over Rita Ora. Ze was echt zijn natte droom”, klinkt het in TV Familie.

Alleen naar huis

Hij kon haar overtuigen om samen iets te gaan eten, tot groot jolijt van Brooklyn. “Brooklyn was door het dolle heen. ‘Ze wil mij! Vannacht ga ik met Rita vrijen!' Hij verklapte zelfs wat hij allemaal met haar wilde doen in bed. Hij was er echt van overtuigd dat ze zou toehappen”, aldus dezelfde bron. Helaas dacht Rita er niet zo over en keerde ze na het etentje meteen huiswaarts.

Hulp van champagne

Enkele weken later deed Brooklyn een tweede poging. Hij nodigde haar uit om samen naar een kunstgalerij te gaan in New York. Ook daar stemde Rita mee in, maar ondanks zijn verwoede pogingen om haar remmen los te krijgen, moest hij alweer op zijn kin kloppen. “Hij gaf haar toen de ene coupe champagne na de andere. In de hoop haar zo dronken te voeren dat ze zou bezwijken. Maar Rita kan blijkbaar beter tegen de drank dan hij. Het was Brooklyn die zat werd die avond. En Rita bedankte vriendelijk om met hem mee te gaan”, klinkt het.

Boze Victoria

Gelukkig maar, want zijn moeder Victoria moet van Rita Ora niets hebben. Zij verdenkt Rita er immers van haar man proberen verleid te hebben op een modefeestje in 2017. Sindsdien staat Rita voor haar op de zwarte lijst.

https://www.instagram.com/p/Bq5pIMBn3DV/