Zijn dit de zes vreemdste halloweenkostuums?

Zijn dit de zes vreemdste halloweenkostuums?

CAITLYN JENNER

Het kleine korset dat realityster Kaitlyn Jenner droeg op de voorpagina van Vanity Fair was binnen enkele dagen uitverkocht. "Caitlyn Jenner heeft bewezen dat zij de meest belangrijke superheld is dit jaar'', zei een verkoper eerder tegen Huffington Post. "Wij, als winkel, zijn er trots op dat wij het kostuum verkopen.''

Het 'Call Me Caitlyn-pakje' en de bijhorende pruik schoot wel in het verkeelde keelgat van verschillende Amerikaanse transgendergroepen. Ze vinden het kostuum smakeloos en ervaren het als een belediging. Caitlyn zelf kan er wel om lachen. "Ik snap de grap en vind het harstikke leuk", zei ze tegen NBC.

EL CHAPO

Geen vampiers, heksen en weerwolven voor de Mexicanen dit jaar. De Mexicanen en Amerikanen kiezen deze keer massaal voor een boevenpak en masker van de beruchte drugsbaron Joaquin 'El Chapo' Guzmán. De drugsbaas ontsnapte in juli via een anderhalve kilometer lange tunnel uit de zwaarbewaakte Altiplano-gevangenis.

DONALD TRUMP

Naar goede gewoonte zijn kostuums van mensen die geregeld in de actualiteit verschenen bijzonder in trek. Zo zullen heel wat Amerikanen zich verkleden als Donald Trump. Terwijl mannen het met een eng latex masker moeten doen, kunnen vrouwen een 'sexy' pakje aantrekken.

CECIL DE LEEUW EN WALTER PALMER

De wereld reageerde woedend toen deze zomer een van de de mooiste en grootste leeuwen van Afrika werd doodgeschoten door een Amerikaanse tandarts Walter Palmer. En voor sommigen is het misschien nog te vroeg, maar het bloederige tandartskostuum met een los leeuwenhoofd gaat als zoete broodjes over de toonbank.

THE DRESS

De meest besproken jurk van dit jaar leidde tot een ongeziene internetgekte met memes verdeelde de wereld in het 'goud/witte' kamp en het 'blauw/zwarte kamp'. Ook kostuummakers zijn de hype nog niet vergeten, en verwerkten de twee kleurencombinaties in één jurk. Zo heeft iedereen toch een beetje gelijk.

PIZZA RAT

Dankzij een YouTubefilmpje groeide een New Yorkse rat uit tot een wereldheid. In onderstaande video is nog eens te zien hoe het hongerige beestje een stuk pizza van een trap sleept in een metrostation.