Zangeres Lindsay: "Niet omdat ik een kort rokje draag, dat ze in mijn poep mogen knijpen"

Zangeres Lindsay: "Niet omdat ik een kort rokje draag, dat ze in mijn poep mogen knijpen"

Lindsay De Bolle verblijdt de fans van de Vlaamse schlagermuziek met nummers zoals ‘Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat' en ‘Dag en nacht'. De 40-jarige zus van Christoff is – samen met Laura Lynn (42) - enorm populair in haar genre.

Hoewel ze al een lange tijd een relatie heeft, krijgt ze dan ook vaak complimentjes. “We zijn allebei van straat geraakt, we letten daar niet meer op. Maar het is wel flatterend als een man zegt dat hij je een mooie vrouw vindt”, vertelt ze in Story.

Handtastelijke fan

Maar de Oost-Vlaamse zangeres heeft ook een minder aangenaam moment beleefd in haar carrière. Tijdens een signeersessie kreeg ze te maken met ongewenste aanrakingen van een mannelijke fan. “Er heeft ooit tijdens een signeersessie een man in mijn poep geknepen. Ik heb meteen zijn hand genomen en gezegd: dat doe je niet. De fans schrokken, maar ik laat me niet doen, hé. Het is niet omdat ik een kort rokje draag, dat mannen mijn achterwerk mogen aanraken”, vertelt ze.

Trouwen in de zon

Lindsay is overgelukkig met haar vriend Kris en hun dochtertje, maar getrouwd zijn ze nog niet. “Ik zou trouwen uit liefde, niet omdat het fiscaal interessanter is. En op een dag komt het er zeker van. We hebben altijd gezegd: als ons dochtertje Lisa-Marie kan stappen, dan doen we het. Maar eerst is mijn broer Christoff nog aan de beurt. Tenzij hij te lang wacht. (lacht) Neen, ik heb altijd al gedroomd van het huwelijk. En het liefst onder de zon. Daarom zal onze trouwpartij wellicht doorgaan in Spanje”, klinkt het.