Win! Ticketjes voor Winterpret!

Win! Ticketjes voor Winterpret!

De magie van Winterpret keert terug naar de straten van Brussel!

een sfeer niet te missen

De zachte en fijne sfeer op Winterpret, van 30 november tot 6 januari, omarmt bezoekers van overal voor het 18e opeenvolgende jaar: feeëriek licht uit het Hoge Noorden, culturele en ludieke activiteiten, lekker eten en drinken, ideeën voor originele geschenken en nieuwigheden zorgen voor onvergetelijke momenten van samenzijn.

Er staan grote klassiekers op het menu: een prachtig klank- en lichtspel op de Grote Markt, de majestueuze Kerstboom, de levensgrote kribbe, de schaatsbaan, het reuzenrad, de feeërieke verlichting, de verschillende tentoonstellingen en voorstellingen tijdens het evenement. En de Kerstmarkt met 250 chalets, echte schatkamers met oog- en tongstrelende parels.

Maar ook tal van nieuwigheden voor groot en klein!

Voor deze 18e editie komt er een hightech koepel in de voetgangerszone. In deze verrassende “DOME” bezegelen audiovisuele voorstellingen op 360°, films, concerten en gezinsactiviteiten het huwelijk tussen beeld- en geluidskunsten en nieuwe technologieën, voor een unieke ervaring.

Twee videomappings op de gevels van de Sint-Katelijnekerk en Viage, geven ruimte aan audiovisuele creativiteit en veranderen de gebouwen in tijdelijke kunstwerken.

Ook in de Ortsstraat is er sprake van een virtuele reis: Finland zet er houten huisjes neer om ons hun betoverende universum te laten ontdekken met een waaier aan magische activiteiten.

Zelfs de échte kerstman en de Smurfen zijn enkele uren van de partij!

Net als Brussel, is deze harmonieuze mix tussen traditie en innovatie de kracht en het unieke karakter van Winterpret, één van de meest populaire evenementen van Europa, hetgene waarmee de grote aantrekkingskracht van de hoofdstad benadrukt wordt.