Win een jaar gratis elektriciteit van Luminus met de ‘Devil of the match'

Win een jaar gratis elektriciteit van Luminus met de ‘Devil of the match'

Eerder deze maand kondigden EDF Luminus en KBVB hun samenwerking aan. EDF Luminus sponsort, met zijn merk Luminus, de Rode Duivels de komende twee jaar tijdens hun kwalificatiecampagne voor het Europees Kampioenschap in Frankrijk in 2016. De energieproducent wil zo onze nationale voetbaltrots de nodige energie geven om die campagne tot een succesvol einde te brengen.

“Het mooie van dit partnership is dat EDF Luminus zich niet alleen zal focussen op de Rode Duivels, maar ook samen met de KBVB initiatieven ontwikkelen voor de 2200 kleine en grote clubs binnen de Belgische voetbalfamilie”, benadrukt Bondsvoorzitter François De Keersmaecker. “Per wedstrijd van de Rode Duivels schenkt EDF Luminus via de “Devil of the match” website een jaar gratis energie aan een voetbalclub. De KBVB is dan ook zeer trots op dit laatste partnership.”

Dankzij deze nieuwe sponsorship wordt er dus elke match een “Devil of the match, energized by Luminus” verkozen. Vanavond, tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen IJsland, kan iedereen via de website www.devilofthematch.be stemmen op de speler die het meeste energie aan de ploeg geeft. Iedereen die zijn stem laat horen maakt kans op een jaar gratis elektriciteit van Luminus en daar stopt het niet.

Elke Rode Duivel is ooit bij een lokale club begonnen dus Luminus wil dat lokale clubs ook voordeel halen uit hun engagement van de KBVB. Daarom geven zij nu een jaar gratis elektriciteit aan FC Rochefort en SV Breugel. Die clubs trainen op de koudste plaatsen in België en krijgen daarom extra warmte van Luminus.

Vergeet dus zeker niet om vanavond op jouw favoriete Rode Duivel te stemmen op www.devilofthematch.be en wie weet win jij een jaar gratis elektriciteit dankzij Luminus!