Wie geeft deze honden een warme thuis?

Wie geeft deze honden een warme thuis?

Bekele (refnr 12562)

Wie een rustige, trouwe, prachtige hond zoekt, moet zeker eens naar mij komen kijken. Ik kan heel goed om met kinderen en kan loslopen, maar wandel ook perfect aan de lijn. Daarna lig ik languit op de zetel of leg ik mijn hoofd of poot in je schoot. Kom gerust eens langs in Tervuren bij mijn opvanggezin, zodat ik je van mijn charmes kan overtuigen.

Tracy (refnr 13944)

Als ik je nog niet ken, ben ik een beetje afwachtend. Geen wonder, ik werd gered uit een heel ruwe buurt. Eens ik loskom ben ik echter een eigenwijs en grappig hondje. Ik kom goed overeen met andere honden, maar ben nog wat onzeker als die heel groot zijn. Ik kan in een gezin met al iets grotere kinderen geplaatst worden. Wie wil mij laten thuiskomen bij mensen die mij wél verzorgen en waarderen?

Chispa (refnr 16066)

Ik liep op straat in Spanje met een briefje om mijn hals: «Mijn naam is Chispa. Ik heb een familie nodig die me opvangt. Help me alstublieft.» Ongelooflijk, al zeg ik het zelf. Ik ben nog een beetje van slag en ben erg bedeesd, maar kruip meteen bij iedereen op schoot. Ik wil zo graag een baasje, iemand om van te houden en die lief is met mij.

Radinka (refnr 15931)

Hoi, ik ben Radinka! Ik zal een grote, zwarte beer worden - een imposante verschijning. Mijn ras verdedigt het domein van zijn baasje met hart en ziel. Tegelijk ben ik super aanhankelijk met mijn mensen en trouw als geen ander. Ik vraag wel een consequente opvoeding en vooral veel liefde en geduld! Mijn broertjes en zusjes hebben al allemaal een thuis gevonden. Nu alleen ik nog.

Alba (refnr 15398)

Ik werd gered uit een Spaans dodingsstation. Ik ben een lief en rustig hondje, maar een beetje onzeker en redelijk timide in het begin. Ik heb wat tijd nodig om je te vertrouwen, maar daarna ben ik zonder twijfel de allerliefste! Ik kan het goed vinden met andere honden, sterker nog, een speelkameraadje geeft mijn vertrouwen zelfs een boost. Wie wil mij bewijzen dat het leven wel nog mooi kan zijn?

Handala (refnr 13944)

Ik ben nog een puber die gek is op spelen en ravotten. Nadien lig ik dan languit in mijn mandje met mijn vier pootjes in de lucht. Ik ben een echte Podenco maneto, een actief hondje dat beweging en aandacht nodig heeft. Ik kan zeker bij een gezin met kinderen, maar ook bij oudere, nog actieve mensen. Ik ben een ideaal, heel aanhankelijk hondje, maar opvoeding en tijd blijven een must!

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.