Wie geeft deze honden een nieuwe thuis?

Wie geeft deze honden een nieuwe thuis?

Chocolatje (refnr 16030)

Hoi, ik ben Chocolatje. Ik ben een heerlijk karakter, een echte loebas van een hond, gek met kinderen, met iedereen, met andere honden... Het is allemaal goed voor mij… Er zit geen greintje kwaad in mij. Zo'n gouden hart, gewoon gedumpt, als een stuk vuil, ongelofelijk, hé. Wie geeft mij de hemel op aarde?

Valerie (refnr 16031)

Ik ben een guitige Mastin pup, die gevonden werd in een veld in Sevilla (Spanje). Ik ben een heel rustige en lieve pup, ik speel en ravot even, om wat later weer op mijn rug te genieten van het zonnetje! Ik zal een prachtige, maar sterke, grote beer worden! Wie durft het avontuur met mij aan te gaan?

Cobu (refnr 15941)

Hallo, ik ben Cobu. Ik ben een echt aanhankelijk, tof Pinschertje, dat veel vriendschap te bieden heeft en erg actief is! Ik ben, zoals mijn ras typeert, erg vrolijk en aanwezig. Ik kan een heel tof huisgenootje zijn, wie biedt mij die kans?

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.