Werken bij Jan De Nul: «Ik heb het gevoel dat ik mijn eigen technisch bedrijf mag runnen.»

Werken bij Jan De Nul: «Ik heb het gevoel dat ik mijn eigen technisch bedrijf mag runnen.»

Peter Pauwels

Leeftijd? 35 jaar

Woonplaats? Lokeren

Opleiding? Graduaat elektromechanica

Functie? Senior Technical Superintendent Heavy Equipment

Onderneming? Jan De Nul Group

Wat is jouw functie?

“Ik ben technisch verantwoordelijke voor het rollend materieel in de regio Gent-Zelzate. Meer in het bijzonder werk ik nu op het project van de A11 in Brugge. Dat is de nieuwe snelweg om de haven van Zeebrugge te ontsluiten, de link tussen de N31 in Brugge en N49 in Westkapelle. Volgend jaar moet die klaar zijn."

"Ik volg de werfinstallatie op vanaf de start over de keuring tot het inzetten van alle machines op de werf. Dat zijn graafmachines, mobiele telescoopkranen, noem maar op: alles wat een werf nodig heeft om het project af te werken. In totaal gaat het over ruim negentig machines. Dat zijn er dus veel (lacht).”

Wat maakt de job zo boeiend?

“Ik heb het gevoel dat ik mijn eigen technisch bedrijf mag runnen, maar toch met heel veel ondersteuning. Voor een groot stuk kan ik zelf mijn eigen agenda bepalen en ik stuur zes techniekers aan. Ik weet ook altijd hoe ik mijn dag begin, maar nooit hoe ik eindig. Wij moeten alles oplossen, dat houdt je ook altijd scherp."

Waarom Jan De Nul Group?

“Het grote voordeel is de snelle besluitvorming die heerst binnen de firma. Overigens kan je altijd je eigen ideeën voorstellen, waardoor ik mij hier volledig heb kunnen ontplooien. Ze geven je een grote verantwoordelijkheid en ik houd wel van uitdagingen. De inzet en de motivatie worden erg gewaardeerd.”

 

Deze testimonial wordt u aangeboden door onze partner Jan De Nul Group.