Webwinkel ASOS toont voortaan kledij op verschillende modellen

Webwinkel ASOS toont voortaan kledij op verschillende modellen

Sinds begin maart kan je op webshop ASOS kledingstukken terugvinden die getoond worden op verschillende modellen. Voorlopig gaat het nog maar om een experiment, maar de Britse kledingwinkel laat weten dat ze dit wel willen uitbreiden. Fashionista's zijn dolgelukkig met de verandering. "Net wanneer je denkt dat Asos niet meer beter kan worden, beginnen ze meerdere modellen met verschillende figuurtypes te gebruiken om aan te tonen dat elk kledingstuk anders oogt op een ander persoon. Absolute koplopers."

Vooruitstrevend 

"We zijn als modebedrijf altijd bezig om de klantenervaring te verbeteren. Door verschillende figuurtypes te tonen, krijgen onze klanten een beter idee van hoe een kledingstuk het best aansluit bij hun lichaamstype." Hoewel het idee als vooruitstrevend wordt gezien, vinden sommige kopers dat er nog altijd meer gedaan kan worden om vrouwen een beter zelfbeeld te geven.

omg i love @asos even more!!! finally showing the same item on girls with different body types ??? pic.twitter.com/fU6pcbb6wt

— eleanor (@ejhc13) March 16, 2018