Waarom een pretpark bezoeken als het regent ook geweldig is

Waarom een pretpark bezoeken als het regent ook geweldig is

1) Voor geen enkele attractie hoef je lang aan te schuiven. Doe je favoriete rollercoaster dus gerust twee keer want je hebt toch tijd genoeg. Zo krijg je bovendien zeker waar voor je geld!

2) Er is geen file bij de ingang van het park en parkeerplaats heb je in een mum van tijd gevonden. Dat bespaart je een heleboel zorgen aan het begin van de dag en je kan drie keer zo snel aan je pretparkavontuur beginnen.

3) Dit is je kans om je leukste regenaccessoires te showen aan de wereld! Haal die paraplu met flamingo's op of je meest stijlvolle regenlaarzen dus maar al uit de kast.

4) De overdekte attracties die je normaal links zou laten liggen omdat je wil genieten van het goede weer, kan je nu allemaal uittesten. Daarnaast zijn er nog een aantal dingen de moeite waard waarbij je lekker warm binnenzit. Denk maar aan het theater van het pretpark of de 3D-film die ze afspelen.

5) Een romatische picknick op de weide zit er dan misschien niet in, een bezoekje aan het fantastische themarestaurant wel!

Foto Flick / fr4dd