Vrouw zo ontevreden na knipbeurt dat ze kapper wil vermoorden

Vrouw zo ontevreden na knipbeurt dat ze kapper wil vermoorden

We hebben er allemaal al eens gezeten: beteuterd voor de spiegel in de kappersstoel, kijkend naar een nieuwe coupe die even teleurstellend is als een kop lauwe, slappe koffie. De meeste mensen houden het bij een snibbige opmerking of zijn te bedeesd om toe te geven dat ze het eindresultaat maar niets vinden, maar de 29-jarige Swain ging nog een stapje verder.

De Amerikaanse uit San Diego had woensdagochtend een afspraak bij de lokale kapper. Na de knipbeurt was er geen vuiltje aan de lucht. Ze betaalde zonder morren en ging naar huis.

Drie uur later stond Swain echter onverwacht opnieuw voor de deur, inclusief slecht humeur en een wapen. "De furieuze vrouw trok plots een pistool tevoorschijn en haalde maar liefst drie keer de trekker over. Gelukkig blokkeerde het wapen, want er zaten effectief kogels in", vertelt Ray Battrick van de lokale politie aan Fox 5.

"De kapper en een andere klant konden de vrouw uiteindelijk overmeesteren en haar pistool afhandig maken", aldus nog Battrick. Swain werd gearresteerd en moet nu voor de rechtbank verschijnen voor poging tot moord.

Barber thankful to be alive after customer comes back with gun and pulls the trigger. She was upset over the haircut pic.twitter.com/3FYIN402YP

— Armando Flores (@armandoflorestv) 10 februari 2016