Vrouw wordt gedumpt door verloofde via SMS, neemt wraak

Vrouw wordt gedumpt door verloofde via SMS, neemt wraak

Dat is 30-jarige Brenna Clanton overkomen. De vrouw had net nog tickets gekocht om samen naar een American football-wedstrijd te gaan kijken in Texas. Maar dan, een week na de aankoop, maakte Brenna's verloofde een einde aan de relatie via SMS, terwijl ze in Austin was voor haar werk.

via GIPHY

Dit alles gebeurde vier maanden nadat hij haar ten huwelijk had gevraagd. Brenna bleef echter niet bij de pakken zitten. Ze besloot toch naar de wedstrijd te gaan om het team te zien spelen waar ze allebei fan van zijn, en bracht een bord met haar mee. Ze wist dat haar ex naar de wedstrijd ging kijken, en wou hem op die manier toch nog subtiel een boodschap meegeven.

“Ik besloot om er wat plezier mee te hebben, hem een beetje terug te pakken”, vertelt ze tegen Dallas Morning News.

Maar de aandacht voor haar verhaal was veel groter dan ze verwacht had. Het werd opgepikt door sociale media nadat een foto van de jonge vrouw met het bord op Twitter werd gedeeld door jounaliste Alex McDaniel.

Her fiancé dumped her VIA TEXT before finding out she bought him Cowboys tickets for Christmas. She's doing fine. pic.twitter.com/z4YtBAaKcD

— Alex McDaniel (@AlexMcDaniel) December 27, 2016

Hopelijk heeft de ex nu toch een beetje spijt van zijn ongevoelige daad.