Vrouw wil 100.000 dollar inzamelen omdat ze niet aan een job geraakt

Vrouw wil 100.000 dollar inzamelen omdat ze niet aan een job geraakt

Margarita Tomovska haalde vorig jaar de krantenkoppen toen ze in Nieuw-Zuid-Wales met haar Mercedes-Benz over de snelweg vloog tegen 200 km/u en tien kilometer lang achtervolgd werd door de politie. Ze werd afgeschilderd als een onverantwoordelijke mama omdat haar dochtertje op dat moment zonder gordel mee in de auto zat.

Onzin van de politie

De 27-jarige vrouw uit Sydney beweert dat ze daardoor niet meer aan een job geraakt en heeft dan maar een crowdfunding opgezet waarin ze 100.000 dollar vraagt. “Ik weet dat jullie mij niet kennen, maar ik ben geen slecht mens. De politie liegt en heeft iets tegen mij. Ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben. Door de onzin die ze over mij zeggen mag ik mijn dochter niet meer zien. Ze hebben het me op die manier erg moeilijk gemaakt om een job te zoeken aangezien niemand mij wil aannemen. Daarom heb ik een GoFundMe opgezet om me te laten steunen. Het wordt tijd dat we terugvechten. Genoeg is genoeg”, klinkt het.

Pronken op Instagram

Intussen heeft Tomovska 175 dollar opgehaald, maar heel wat mensen zijn niet te spreken over haar inzamelactie, mede door het feit dat ze rondrijdt in een Mercedes-Benz van 230.000 euro en dat ze op Instagram pronkt met onder meer een Gucci-zonnebril van 1.500 euro en een Balmain-jurk van 2.100 euro.

https://www.instagram.com/p/BvqEd5-gwOF/