Vrouw verbaast het internet door zware voorwerpen te dragen met haar... boezem (video)

Vrouw verbaast het internet door zware voorwerpen te dragen met haar... boezem (video)

Catrin Williams is een 21-jarige studente uit Newport, een stad in Wales. Onlangs zag ze een video waarin een vrouw een voorwerp tilt met haar boezem. Catrin probeerde het zelf ook en tot haar eigen verbazing lukte het haar wonderwel.

Geen ondersteuning

Zo zien we in een TikTok-video dat ze begint met een fles water en een boek. Zonder enig probleem houdt ze de voorwerpen zonder ondersteuning tussen haar borsten. Vervolgens gaat ze een stap verder en slaagt ze erin om een bord en een weegschaal omhoog te houden. Als kers op de taart probeert ze het met een stoel. En jawel, het lukt!

Verbaasd

Catrin kon zelf amper geloven dat ze het kan en deelde de beelden op TikTok om mensen te doen lachen. “Ik ga er niet om liegen: ik was zelf ook verbaasd. Ik wilde het delen omdat ik het grappig vind. Sommige dingen, zoals de stoel, kon ik niet lang dragen, maar het lukte wel even”, vertelt ze aan Daily Star.

Bewondering

De video werd massaal bekeken en heel wat mensen bewonderen haar ‘talent'. “Wow, ongelofelijk! Zo hoef je niet meer naar de fitness te gaan”, en “Wat een talent! Ik ga het ook eens proberen voor de lol”, klinkt het onder meer.