Vrouw neemt revanche op vriend en schminkt hem in zijn slaap

De 23-jarige Natalie Weaver zou gezellig iets gaan drinken met haar partner, maar hij liet haar plots zitten. Om wraak te nemen, schminkte ze hem in zijn slaap.
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

De vriend van Natalie, Stephen Hall, kwam om 6 uur 's ochtends thuis na een nachtje stappen met zijn vrienden en had duidelijk flink wat gedronken. De volgende dag moest hij gezellig de stad ingaan met zijn vriendin. Alleen verliep dat niet zoals gepland: Stephen kon met moeite zijn ogen open houden en het koppel moest weer naar huis keren.

Valse wimpers

Daarop kroop de man meteen in bed om zijn slaaptekort in te halen. Natalie was wat geïrriteerd en besloot hem dan maar een lesje te leren door hem een schminkbeurt te geven in zijn slaap. Daar nam ze ruim de tijd voor, van 19 uur tot 22u30. Ze voorzag haar vriend van oogschaduw, valse wimpers, lippenstifst, foundation, highlighter en jawel, zelfs valse nagels.

De man werd wakker toen hij zich per ongeluk krabde met een van zijn lange nagels en was behoorlijk verbaasd toen hij in de spiegel keek. Gelukkig kon hij best lachen met de frats van zijn vriendin.