Vriendengroep cruiset in ‘Jurassic Park'-stijl richting Boedapest

Vriendengroep cruiset in ‘Jurassic Park'-stijl richting Boedapest

Het is de eerste keer dat Joly en zijn vrienden meedoen aan de befaamde plezierreis. Het viertal zal in een oldtimer doorheen Duitsland, Liechtenstein, Zwitserland en Italië rijden om uiteindelijk aan te komen in Boedapest. Een paar andere teamleden rijden in een Fiat Abarth en op een oude Hondamotor hen achterna. "Het is echt fun want onderweg moet je ook allerlei opdrachten uitvoeren. Daarom is het dus een plezierreis en geen race."

Hollywood

De reden voor de deelname is eenvoudig. De olijke bende gaat al jaren samen op vakantie, maar dit jaar mocht het iets meer zijn. Daarom schreven ze zich in voor ‘The Budapest Rally'. Ook het creatieve aspect sprak hen enorm aan. "Aangezien het thema dit jaar Hollywood is, kozen wij voor ‘Jurassic Park'. Die film bestaat dit jaar 25 jaar en bovendien zijn wij hele grote fans. Ikzelf zal bovendien ook verkleed zijn als Ian Malcom, (een van de hoofdpersonages uit de film)", aldus Joly aan krant Metro.

Groene Trabant

Wie meedoet aan de wedstrijd, wil natuurlijk iets winnen, maar daar draait het niet om voor de vriendengroep van Joly. Het team dat tijdens de challenges de meeste punten haalt, wint een oude gifgroene Trabant. "De prijs is mooi meegenomen, maar wij doen het voor de vriendschap en de mooie natuur die we zullen zien." De eerste opdracht hebben ze alvast binnengehaald: in de media verschijnen.