Viktor Verhulst: "Mijn pa weet alles over mijn seksleven"

Viktor Verhulst: "Mijn pa weet alles over mijn seksleven"

"We zijn heel close. Hij is niet alleen mijn vader, maar ook mijn beste vriend die alles van mij weet", aldus de 24-jarige Antwerpenaar. "Ik deel alles met hem. Ja, ook dingen over mijn seksleven. Al zegt hij soms wel: 'Vik, dat wil ik allemaal niet weten'. We gaan vaak samen naar een café om een pint te drinken of uit eten, en we hebben veel gezamenlijke vrienden."

K3-grapjes

Zowel zoon als vader Verhulst hebben een liefdesrelatie gehad met leden van K3. De Studio 100-baas was samen met Karen Damen en had later ook een relatie met de Nederlandse Josje Huisman. Viktor Verhulst was 2,5 jaar samen met Marthe De Pillecyn, die nu deel uitmaakt van de meisjesgroep.

De presentator kan lachen om grapjes die hierover worden gemaakt. "Het is ook gewoon een grappige situatie geweest dat we allebei voor iemand binnen K3 vielen, dus logisch dat mensen daar grappen over maken. Ik ben iemand die graag uitdeelt, dan moet je ook kunnen incasseren."

Viktor vertelt in het interview ook dat hij zich absoluut niet focust op daten. "Ik date eigenlijk niet, ik doe dat niet graag, voel me er ongemakkelijk bij. Ik ga natuurlijk wel uit met vrienden en dan kom je weleens iemand tegen, maar een-op-een-afspraakjes heb ik niet."