Vijf type mannen die je op Tinder vindt

Vijf type mannen die je op Tinder vindt

De grapjas

Humor werkt vaak beter dan één of andere melige openingszin. Deze mannen zorgen voor een komische noot en kunnen zichzelf goed relativeren. Naar rechts swipen is dus de boodschap.

De fitness-boy

Een foto waarop zijn 'abs' afgebeeld staan, zijn hobby's zijn naar de fitness gaan en sporten. Dit is duidelijk een sportief type met een ijdel kantje. Doordat hij veel tijd doorbrengt in allerlei sportzalen, zal zijn toekomstige het met weinig romantiek moeten stellen. Exit fitness-boys.

De maagd

Het verlegen type met een bril dat nog maar weinig ervaring in de liefde heeft en zo zijn eerste stapjes zet. Deze ruwe diamant zal waarschijnlijk niet je hart breken, maar is ook nog heel onzeker en groen achter de oren.

De player

Smooth criminals genoeg op Tinder. Ze houden van feesten, zien er goed uit en weten met slechts een paar zinnen je hart te veroveren. Helaas zijn ze vaak geen dating-material en bezorgen ze je een vervelende love-hangover.

De bedelaar 

Een type waar je ver van moet wegblijven: De 'Timtation'-mannen. Ze bedelen om liefde, hemelen je op en vragen al na twee dagen om bij schoonmama- en papa te komen dineren. Maar na de pijlsnelle start, is hun interesse over en dromen ze alweer van een nieuwe dame.