Vijf modetrends voor mannen uit 2015 die nog even mogen blijven

Vijf modetrends voor mannen uit 2015 die nog even mogen blijven

Gescheurde kleren

Sinds Kanye West zijn eigen kledinglijn uitbracht, gaan heel wat modebewuste mannen door het leven als een haute couture hobo. Je hoeft daarom geen 300 euro neer te tellen voor een t-shirt uit de Yeezy Season 2-collectie. Met een schaar en wat kloffie van American Apparel kom je al heel ver.

Velours sweaters

Ga uit in dit stofje en vrouwen aaien gegarandeerd over je arm terwijl ze de volgende ijsbreker uithijgen “oooh, zo zacht”. Als iemand lacht met je trui, zeg dan dat Drake het ook draagt. Dat zal ze leren om niet mee te zijn met wat reilt en zeilt.

Metal shirts

Vóór Kanye zich begon te kleden als een zwerver, waren metal shirts even zijn dada waardoor andere smaakmakers als Travis Scott & Justin Bieber ze nu ook dragen. Eigenlijk zijn t-shirts van Metallica en Iron Maiden vooral populair bij mensen die niet naar hun muziek luisteren. En waarom zou je ook? Na ‘…And Justice For All' was alles van Metallica prullenmandmateriaal.

Kimono's

Een jaar geleden was het godverdomme moeilijk voor kimono-lovers om er één te vinden zoals Visvim ze maakt voor een schappelijke prijs. Nu zijn er goede pogingen te vinden bij onder andere Asos en Zara. En net zoals velours sweats zijn kimono's gewoon f*cking gezellig.

T-shirt in de broek

Jaaa, je vader is nu hipper dan ooit.

Door Ward Verhoustraete

Deze tekst verscheen eerder op Chase