Vijf luxehotels die uitzonderlijke services aanbieden

Vijf luxehotels die uitzonderlijke services aanbieden

1. De verlovingsuil

Het idyllische Ashford Castle in Ierland is voor veel koppels de plek bij uitstek voor een huwelijksaanzoek en de uitbater van het hotel doet er alles aan om dat zo te houden. Daarom doet hij beroep op de dinsten van Dingle, de uil die al sinds 1999 in de toren van het hotel woont. Trouwlustigen kunnen Dingle boeken om tijdens het cruciale moment te komen aanvliegen met de verlovingsring in zijn klauwen.

2. Surflessen voor je viervoeter

Dierenvrienden die hun hond graag meenemen op vakantie, kunnen volgend jaar misschien een verblijf in de Loews Coronado Bay Resort & Spa in San Diego boeken. Het hotel staat bekend om zijn diervriendelijk onthaal en organiseert een surfkamp voor viervoeters die avontuurlijk aangelegd zijn.

3. Een automaat met badkledij

Je kent de situatie wel: je hebt een citytrip gepland en neemt dus geen badkledij mee. Balen als er plots een hittegolf de kop op steekt en je hotel toch over een zwembad blijkt te beschikken. Maar daar heeft The Standard in New York een handige oplossing voor gevonden: een automaat waarin je badpakken, zwembroeken en bikini's kunt kopen. Een leuk detail: op de tailleband van de zwemkleding staan New Yorkse hotspots afgebeeld.

4. Alle ingrediënten voor een kussengevecht

Vertrek je binnenkort met de hele familie op reis en ben je nog op zoek naar een manier om de dode momenten in te kleden? Dan heeft het Ritz hotel in Florida een uitstekend aanbod met hun Family Pillow Fight Package van 60 dollar (54 euro). Het pakket bevat satijnen kussens, een boek met familiespelletjes en een cd met nummers als ‘Hit me With Your Best Shot'.

5. Het anti-Valentijnspakket

Reizigers die de pech hebben om uitgerekend op Valentijn alleen op hotel te zitten, kunnen hun frustraties botvieren met behulp van het speciale Valentijnspakket dat het Night and the Time Hotel in New York samenstelde voor singels. Zij krijgen namelijk een dubbel shotje sterke drank bij hun eten, een gratis pornozender op hun televisie en een speciale roomservice met zwarte kaarsen, zakdoekjes, een grote pot roomijs en films waarin liefdesbreuken centraal staan. Een geslaagde avond verzekerd.