Vijf goede redenen om bij de spoorwegen te werken

Waarom zou je voor een carrière bij de Spoorwegen kiezen? Daar zijn hele goede redenen voor. We zetten ze voor jou op een rij.
door
marketing
Leestijd 1 min.

1. Job met inhoud

Veel werkgevers bieden een uitdagende job met een interessante taakomschrijving. Maar helpen om honderdduizenden reizigers iedere dag veilig op hun bestemming te brengen en mee bouwen aan de mobiliteit van morgen, dat is pas een behoorlijke verantwoordelijkheid. Net dat maakt je werk extra boeiend.

2. Teamwork

Goed werkend spoorverkeer en indrukwekkende infrastructuurprojecten, dat realiseer je niet alleen. Wel met een team specialisten uit allerlei disciplines. Zo leer je van elkaar en ontdek je in welke richting je wilt doorgroeien binnen de Spoorwegen. De aangename sfeer onder collega's geeft de teams van de Spoorwegen veel werkplezier.

3. Bijleren kan altijd

Hou je graag je kennis op peil? Of leer je graag nieuwe dingen bij, bijvoorbeeld op het gebied van de laatste technologische ontwikkelingen? De Spoorwegen investeren veel in opleiding: basisopleidingen voor bijvoorbeeld treinbestuurders of treinbegeleiders maar ook aanvullende trainingen voor technische of andere vakgebieden, omgaan met klanten, taalopleidingen, …

4. Doorgroeimogelijkheden

Een nieuwe wending in je carrière? Dat kan zonder problemen binnen de Spoorwegen. Er zijn heel wat mogelijkheden, dus je krijgt alle kansen om je ambities waar te maken.

5. Aantrekkelijke loonsvoorwaarden

Kiezen voor een job bij de Spoorwegen heeft nog heel wat voordelen. Een mooi loon, aangevuld met bonussen en premies, een ziektekostenverzekering… En gratis reizen met de trein voor jou en je familie.