VIDEO. Trailer tweede 'Fantastic Beasts'-film staat online

Binnenkort komt 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' in de zalen, de tweede film van de 'Fantastic Beasts'-reeks. Deze filmreeks is een prequel van de populaire Harry Potter-films en -boeken. Warner Bros heeft nu een nieuwe trailer uitgebracht, die ons op het puntje van onze stoel doet zitten.
door
Janne
Leestijd 1 min.

De nieuwe beelden geven een langbewaard geheim bloot. Zo blijkt Nagini, de slang van Voldemort, - eigenlijk een vrouw te zijn. J.K. Rowling, die het script van de filmreeks schreef, geeft meer uitleg op Twitter. Het zou gaan om een Maledictus: een vrouw die geboren wordt met een vloek die haar uiteindelijk permanent in een beest verandert. De schrijfster hield dit geheim naar eigen zeggen 20 jaar lang verborgen.

They're different conditions. Maledictuses are always women, whereas werewolves can be either sex. The Maledictus carries a blood curse from birth, which is passed down from mother to daughter. https://t.co/wYfvPeQFRW

— J.K. Rowling (@jk_rowling) September 25, 2018

'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' verschijnt op 16 november in de Amerikaanse zalen. De Belgische releasedatum is nog niet bevestigd.